Lovgivning

Selskabsbestyrelsens forretningsorden

Jeg starter ud med noget som indirekte har med en lov at gøre. Det er HAB's selskabsbestyrelses forretningsorden, dvs. de regler, som selskabsbestyrelsen ud fra lovgivningen har opstillet for deres virke. Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lov om almene boliger

LBK 1023 er Bekendtgørelsen af lov om almene boliger m.v. som er grundlæggende viden, når man beskæftiger sig med almene boliger. Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekendtgørelse om drift af almene boliger

BEK 1540 er Bekendtgørelsen om drift af almene boliger m.v. som har med driften af vores afdeling at gøre, som skrevet i overskriften. Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Normalvedtægter

BEK 1299 er Bekendtgørelsen om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger, dvs. den beskriver hvordan man bør lave sine vedtægter. Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almenlejeloven

LBK 961 er Bekendtgørelsen af lov om leje af almene boliger, dvs. hvilke regler man lejer almene boliger ud under (lejeaftale, lejefastsættelse, lejeregulering, mangler, etc.). Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sideaktiviteter

LBK 451 er Bekendtgørelsen om sideaktiviteter i almene boligorganisationer m.v., dvs. hvilke regler boligorganisationen regnskabsteknisk skal følge ved opbygningen af regnskabet, så sideaktiviteterne tydeligt fremgår. Du åbner dokumentet i dokumentets øverste højre hjørne.

Ådalsparken

Lovgivning

Copyright © 2015 BakHeyde.dk

BakHeyde

Ådalsparkvej 11 4 TV

2970 Hørsholm

Denmark

 

 

+45 6082 3652

henrik@bakheyde.dk

Del siden med andre

Du kan dele siden og dermed budskabet med andre via dit foretrukne sociale medie.